Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Bli bättre på ledarskap och hjälp nya studenter!

Vill du utveckla dina praktiska färdigheter inom ledarskap och få värdefulla meriter för framtiden? Vill du samtidigt hjälpa yngre studenter och också förbättra dina studieresultat? Sök till si-mentorskapet på kandidatnivå!
Studenter som pluggar

Institutionen för service management och tjänstevetenskap söker nu nya SI-ledare på kandidatnivå för höstterminen 2017 och vårterminen 2018.

Du hjälper både dig och andra studenter

Som SI-ledare utvecklas du både personligt och i dina studier. Du får träning i pedagogik och ledarskap av en handledare. Efter det kommer du agera som mentor under SI-möten för andra studenter. Under dessa möten hjälper du studenterna och uppmuntrar dem till diskussioner om studietekniker och kritiskt tänkande i olika ämnen.

Du får lön, diplom och blir en del av ett nätverk

SI-mentorskapet ges under den 24-25 augusti, 2017. Som färdigutbildad SI-ledare får du betalt och ett diplom för ditt arbete. Du blir även en del av ett nätverk som finns på Lunds universitet och på flera andra universitet i världen. Är du intresserad? Ansök snarast och kontakta Pavla Kruzela om du har frågor: pavla.kruzela [at] ism.lu.se.

Sista ansökningsdatum är den 30 april 2017!

Ladda ner blanketten för SI-mentorskap.

SI står för Supplemental Instruction. Översatt till svenska betyder det samverkansinlärning, alltså i praktiken ett komplement till din ordinarie undervisning.

2017-08-14
Turister - tillskott eller problem?
2017-06-14
Rapport om plastavfall på FN:s Havskonferens
2017-06-13
Så upplever synskadade olika servicemiljöer