Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Academic skills – skapar kompletta akademiker excellenta utbildningsmiljöer?

Symposium, 350-årsjubileum

Vad innebär det att vara akademiker idag? Vilka är förväntningarna på oss som universitetslärare och hur lever vi upp till dem? Vad är underförstådda kompetenser och varför är det så viktigt med samspel mellan forskning och undervisning? Och hur når vi ut med vår forskning? Skall vi publicera oss i tidskrifter eller böcker, på svenska eller engelska?

Välkommen till ett pedagogiskt symposium där forskare och lärare från olika discipliner utifrån begreppet ”academic skills” diskuterar frågor om akademins kärna, det vetenskapliga hantverket, och kunskapsförmedlingens villkor.

Tid:
2017-10-17 13:15 till 17:00