Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Böcker och glada personer
Kunskapskabarén

Teater, 350-årsjubileum

Välkommen på kunskapskabaré! Kvällens tema är "Nostalgi" och du får möjlighet att se en härlig kombination av lärande, musik och improvisationsteater. Tre skådespelare, en musiker och en docent ger dig en kunskapsmässig vandring genom psykologin och förklarar bl.a. varför vi är nostalgiska, vilka känslor som är kopplade till nostalgi och om det faktiskt är så att vi kan vi bli sjuka av nostalgi?

Arrangemanget är ett samarbete mellan institutionen för psykologi, samhällsvetenskapliga fakulteten och Kunskapskabarén.

Föranmälan krävs och görs via kunskapskabaren [at] gmail.com. Kostnad: 100 kr per person.

A cabaret on the theme ”Nostalgia” combining learning, music and improvisational theater. This event will be held in Swedish. Registration in advance is necessary.

Tid:
2017-05-11 18:00 till 20:00