Anpassa  |  Översikt  |  Utökad sökning     In English
 

Inriktning: Retail

Masterprogrammet i Service Management, inriktning Retail


Handelns snabba utveckling med globala utmaningar och nya sätt att bedriva handel kräver fler kvalificerade medarbetare. Det öppnas många möjligheter till intressanta arbeten och positioner för den som har både teoretisk utbildning och praktisk erfarenhet. På inriktningen Retail får du fördjupad kunskap om detaljhandeln, du läser branschrelevant litteratur och analyserar företeelser och situationer som kundrelationer, hållbarhet och platsutveckling.

Genom vårt rika nätverk av partnerföretag kan vi arbeta branschnära. Det innebär bl. a. att du under din utbildning gör intressanta studiebesök och får lyssna till gästföreläsare från branschen. Under din utbildning genomförs också projektarbeten i samarbete med våra partnerföretag.
Branschkontakterna bidrar till att ge dig aktuell kunskap om branschutvecklingen samtidigt som dessa kontakter blir viktiga för dig i ett framtidsperspektiv.

En utbildning för framtidens ledare inom handeln

Retail management riktar sig till dig som vill arbeta med att utveckla och organisera nya affärsidéer och koncept inom handeln. Programmet är också väl lämpat för dig som redan arbetar inom handeln och som siktar på en fortsatt karriär efter masterutbildningen som verksamhetsledare, marknadsförare, analytiker eller projektledare.

Undervisningsspråk: Engelska

Studieort: Helsingborg, men vissa kurser kan vara förlagda till Lund.

Kontakt: Maila gärna master[at]ism.lu.se för mer information.

Du hittar mer information om programmet samt FAQ:s på den engelska programsidan.

 

 

Bookmark and Share

Sidansvarig: Hannah Magnusson
Ansvarig utgivare: Christer Eldh
Skriv ut denna sida

Förkunskapskrav

Grundnivå som omfattar minst 180 högskolepoäng eller motsvarande, varav minst 60 hp inom samhällsvetenskap, service management, företagsekonomi eller motsvarande.

Tänk på att du också skall skriva ett sk Statement of purpose på engelska på ca 1 A4-sida med motivation till varför du vill läsa programmet.

Skicka ditt Statement of Purpose till:
Antagningsservice
833  82 STRÖMSUND

Nästa ansökan öppnar den 15 oktober 2014 och stänger den 15 januari 2015. Programmet startar i september 2015.

Studentporträtt

"Jag är oerhört nöjd med mitt val eftersom kurslitteraturen är väldigt relevant för branschen idag. Vi gör längre och kortare studieresor och får genom dem möjligheten att skaffa kontakter. Det alldeles bästa tycker jag är kopplingen till arbetslivet och hur man utvecklar en övergripande förståelse för den dynamiska retailbranschen."

Campus Helsingborg, Box 882, 251 08 Helsingborg. Telefon: 042-356500