Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Digital service management, 15 hp

Vill du lära mer om digital service och e-handel? Sök då till kursen i Digital service management, som ger dig en förståelse för hur digitalisering påverkar servicesektorn och serviceorganisationer.

Campus IT-Support

I dag klarar vi oss inte utan kunskap om digitaliseringen och dess inverkan på vårt samhälle. I den här kursen får du ett service management - perspektiv på detta. Service management är ett ämne som erbjuder dig tvärvetenskapliga perspektiv på ekonomi, organisering, marknadsföring och ledarskap i verksamheter där kundrelationer är centrala.

I kursen får du en inblick i hur digital service kan utvecklas men framför allt de mer teoretiska perspektiven på digitalisering och service. Undervisningen utgår bland annat från praktikfall som ger dig en möjlighet att omsätta teori i praktik.

Denna kurs ges på engelska och du får då en extra möjlighet att träna muntlig och skriftlig kommunikation på det här språket.

Ansök här!

Sidansvarig: