Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Utlämning av prov och arbeten

Öppettider för utlämning i C166

Under terminstid är det öppet helgfria måndagar, tisdagar och torsdagar
kl 9:30-12:30
.

Det lämnas ALDRIG ut något vid någon annan tid än öppettiderna ovan, under terminens gång.

Uthämtning av eget prov / arbete

Det krävs alltid giltig fotolegitimation när du hämtar ut ett prov. Har du ingen legitimation får du endast titta på provet och hämta ut det en annan dag.

Är det ett grupparbete, räcker det med att en student från gruppen, legitimerar sig och hämtar ut arbetet.

Uthämtning av någon annans prov

Kan du inte själv hämta ut ett prov så är det enklast att mejla en fullmakt till carola.fors [at] service.lu.se eller reception [at] ch.lu.se. Fullmakten ska innehålla ditt namn och personnummer, kurskod och eventuellt delprovsnamn. Det ska även stå vem som ska hämta ut provet istället för dig (denne måste kunna visa sin legetimation vid uthämtning). Mejlet ska skickas från ditt studentkonto.

Ex-prov / kopiering av gamla prov

Alla prov som inte har hämtats ut är offentliga handlingar. Det innebär att vem som helst kan be att få titta på någon annans prov och till exempel se hur svar från tidigare års tentor sett ut.

Är provet på 9 sidor eller färre så kostar det inget att få en kopia. Finns inga färdiga kopior så får du vänta tills nästa gång som det är öppet i C166, för att få en kopia.

Om provet är på 10 sidor så kostar det 50 kr, därefter så kostar varje extra sida 20 kr. För alla prov som medför en kostnad måste du göra en beställning. Det finns ingen kassaapparat inne i C166, därför lämnas kopiorna ut i receptionen där de betalas kontant under receptionens öppettider. När du gör beställningen kommer vi överens om när kopia kommer att vara klar för avhämtning i receptionen.

Alla papperskopior som görs är anonymiserade.

Det är tillåtet att fotografera prov. Vid fotografering så syns namn och personnummer.

Gallring

Efter två år sorteras prov, arbeten och kvittenser bort.

Sidansvarig:

E-post: info [at] ism.lu.se