Annorlunda terminsstart på Service Management

Många förväntansfulla studenter välkomnades till en speciell terminsstart i år.
Terminsstart

Sensommarsolen lyste denna sista augustidag när det var dags för terminsstart på Service Management och Campus Helsingborg. I år såg introduktionsdagen väldigt annorlunda ut eftersom studenterna inte kunde samlas i stora grupper pga restriktionerna för Covid-19. Istället delades alla nya studenter upp i små grupper och hälsades välkomna av olika lärare under kortare pass utspridda under hela måndagen. Studenterna kommer framöver att följa undervisning både online och på plats på Campus, men även då i mindre grupper.

Denna terminsstartsdag välkomnade vi totalt drygt 200 nya studenter, som valt att börja plugga på kandidatprogrammen service management eller logistics service management samt på grundkursen i service management.

Även vårt internationella masterprogram hade sin terminsstart idag och samlades också i mindre grupper under dagen, men befann sig istället på Dunkers kulturhus. Till masterprogrammet välkomnades totalt drygt 120 studenter från hela världen. Läs mer om deras terminsstart på vår engelska webb.

Alla studenter som redan läser på våra utbildningsprogram sedan tidigare, dvs andraårs- och tredjeårsstudenter, hade sina terminsstarter online under dagen.

Terminsstart
Studenter som ska läsa inriktningen Health är samlade i Campus stora hörsal.

Terminsstart
En grupp nya retailstudenter samlades i en av salarna på Campus för upprop.

Terminsstart
En del av studenterna var redan goda vänner vid terminsstarten och kom tillsammans till första kurstillfället.

Text & foto: Annika Permevik