Campus Open

Delningsekonomi, digital turisminformation, förtätning och samhällsplaneringen, företagshälsovård samt turism som medel för terrorism. Det var några av de ämnen som våra forskare berättade om på fredagens Campus Open.
Vår forskare Mia Larson pratade tillsammans med Cecilia Cassinger om delningsekonomi inom äventyrsturism.

Under Campus Open öppnar Campus Helsingborg upp dörrarna för alla som är nyfikna på aktuell forskning. Vi bjöds på populärvetenskapliga föredrag från forskare på Campus Helsingborg. Årets huvudtema var den digitala staden och den hypade delningsekonomin.

Från Institutionen för service management och tjänstevetenskap var det hela åtta forskare som presenterade sin forskning. Bland annat Mia Larson som tillsammans med Cecilia Cassinger pratade om delningsekonomi inom äventyrsturism och även diskuterade de digitala utmaningar som både Helsingborgs stad och regionen står inför med Helsingborgs digitaliseringsdirektör, Henrik Güll.

Samtliga seminarier från Institutionen för service management och tjänstevetenskap:

Läs mer om Campus Open på Campus Helsingborgs webb eller en artikel i Helsingborgs dagblad.