Hela fyra stipendier till institutionen från Campus Vänner

Den 3:e maj fick hela fyra stipendiater från Institutionen för service management och tjänstevetenskap motta sina priser.
Bild på Ida Wingren och Annika Permevik
Ida Wingren och Annika Permevik

Det är Campus Vänner som sedan 2012 delar ut stipendier till studenter och personal på Campus Helsingborg. Målet är att förstärka utbildning, forskning och det studiesociala livet genom bidrag från näringsliv och privatpersoner som delas ut i form av stipendier.

Max Kriefall

Masterstudent som har ansökt om medel för att kunna åka till Tyskland två gånger för att samla material till sin uppsats, ”Researching the servant leadership theory and the risks, possibilities and problems to implement it in reality”
Beviljat belopp: 8 000 kr

Anna Spitzkat

Masterstudent som har ansökt om medel för att kunna besöka olika pop-up stores i Sverige och Danmark till sin uppsats, ”Pop-up stores: An emerging trend within the retail industry”.
Beviljat belopp: 5 500 kr

Ida Wingren

Doktorand vid institutionen som har blivit antagen att presentera sin forskning vid konferensen ”Nordic Ruralities” i Akureyri, Island. Forskningen handlar om hur olika aktörer (politiker, tjänstemän och fiskare) uppfattar de utmaningar svenskt fiske står inför idag, vilka lösningar olika aktörer presenterar och vilka konsekvenser olika lösningar antas få för kustsamhällena. Hon har ansökt om medel för resa och konferensavgift.
Beviljat belopp: 7 228 kr

Annika Permevik

Arbetar som internationell koordinator och studievägledare på institutionen. Hon har ansökt om medel för att kunna delta i konferensen European Association for International Education (EAIE 2016). Detta är en konferens om internationalisering av högre utbildning.
Beviljat belopp: 8 000 kr

Läs mer om Campus Vänner och de övriga stipendiaterna här.