Masteruppsats om elektroniska marknadsplatser fick Sparbanksstiftelsen Skånes stipendium

Andres Rios Lam fick årets stipendium på 25 000 kr av Sparbanksstiftelsen Skåne för sin masteruppsats från service management, ”Exploring the Use of Freight Exchange E-marketplaces in Sweden: The Perspective of the Transport Service Provider”.
Andres Rios Lam (höger) fick stipendium av Sparbanksstiftelsen Skåne.

Motiveringen lyder:

The topic addressing electronic market places is highly relevant and important to both theory and practice, as this area is in strong growth and development, but research is still largely lacking. The thesis refers to previous research, contributing further to the theoretical field by presentation of an exploratory study based on grounded theory. The methodology is well elucidated and the results are presented well in a well-written and logically structured manner. The results of the exploratory study are discussed in light of previous research, and point to relevant research as well as managerial implications.

Priset delades ut under masterstudenternas examensceremoni den 4 juni.