Nu blir det film om studentlivet på Campus!

Det har varit filminspelning på Campus Helsingborg! Även om det kanske inte gick till exakt som i en stor filmstudio så var stämningen i alla fall på topp, när studentambassadörerna Elin Franzén, Malcolm Thorburn och Viktoria Grönvall filmade en föreläsning.
Medverkande i filmproduktionen var Hannah Magnusson, Elin Franzén, Malcolm Thorburn och Viktoria Grönvall.

De studerar allihopa på Institutionen för service management och tjänstevetenskap och tanken är att filmen ska läggas ut på institutionens hemsida för att visa upp studentlivet, berättar kommunikatören – eller får vi kalla henne regissören? – Hannah Magnusson.

Filminspelningen började i föreläsningssalen, där läraren Eerika Saaristo och studenter för en stund fick agera statister. En kort dialog fanns med i manuset – och sedan var det dags för nästa scen, vid ingången till Campus.

Premiär lär det bli ganska snart, när filmen är färdigklippt. Någon långfilm är det nämligen inte fråga om, utan det handlar om några minuter. Så håll koll på hemsidan framöver och det lär dessutom vara fler kortfilmer på gång om tillvaron som student på Campus Hollywood, förlåt Helsingborg…

Studentambassadörerna Malcolm Thorburn och Viktoria Grönvall hälsar Elin Franzén välkommen till Campus.

Tystnad, tagning! Studentambassadörerna Malcolm Thorburn, Elin Franzén och Viktoria Grönvall spelar in film.

Filmproduktion på gång.

Text och foto: Lars Ljunggren