Nya studenter intar Helsingborg

Idag, den 28 augusti, startade höstterminen 2017 och som vanligt träffades alla nya studenter vid Kärnan kl 9:00 för att gemensamt vandra ner mot Campus Helsingborg.
Alla vandrade sedan i samlad trupp genom Helsingborg mot Campus.

Att samlas vid Kärnan är en tradition som började redan när Campus bildades för 16 år sedan. Detta är startskottet för tre års studier och brukar vara en uppskattad aktivitet för både novischer och personal.

Varmt välkomna till Campus Helsingborg och Institutionen för service management och tjänstevetenskap!

Campus Helsingborgs rektor, Annika Olsson, och Institutionen för service management och tjänstevetenskaps prefekt, Christer Eldh, hälsade alla välkomna.

Alla vandrade sedan i samlad trupp genom Helsingborg mot Campus.

2018-05-21
Forskare mötte turismbranschen till frukost
2018-05-07
Alice Bah Kuhnke besöker Campus Helsingborg