Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studenter från hela världen välkomnas till masterprogrammet

Under förra veckans ”Arrival day” anlände alla nya internationella studenter till Lunds universitet. På Campus Helsingborg välkomnades runt 70 nya studenter, med nationaliteter från hela världen, som i höst börjar på masterprogrammet i Service management.
Arrival day 2019

De nya masterstudenterna har ett gediget socialt schema under sina ”Introduction weeks”. De har bland annat haft midsommarfest, åkt till Ikea och turat över till Helsingör. De erbjuds även föreläsningar fulla med bra information inför det nya livet i Helsingborg och kommer även att besöka Rådhuset i Helsingborg.

Teamet från Agora som anordnar årets introduktion för de internationella studenterna är alla nuvarande studenter på vårt masterprogram i Service management. Årets projektledare, Ellinor Newall, berättar att det bästa med att jobba med introduktionen är att alla i teamet arbetar så bra tillsammans och förbereder de olika aktiviteterna till studenterna gemensamt.

- Det är variation, glädje och skratt! Det smittar av sig på de nya studenterna - att alla har skoj tillsammans och inte låter någon vara ensam!

På måndag börjar första kursen, men introduktionen fortsätter ytterligare några dagar. Ellinor Newall önskar att de nya studenterna då känner sig redo för två roliga pluggår i Helsingborg.

- Jag hoppas att de efter två roliga veckor fått vänner för livet - från hela världen och på så sätt fått lära sig om nya kulturer.

 

Senaste nyheter

2020-01-17

Josefine Östrup Backe spikade sin avhandling

Josefine Östrup Backe spikade sin avhandling
2020-01-16

"Service Management har gett mig en trygg grund"

"Service Management har gett mig en trygg grund"
2019-12-20

Ny bok: Fika, Hygge and Hospitality

Ny bok: Fika, Hygge and Hospitality
2019-12-20

Forskare mötte industrin i vetenskapliga samtal om tång

Forskare mötte industrin i vetenskapliga samtal om tång
2019-12-12

Så blir butiken en destination

Så blir butiken en destination

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg