Tina Johansson vinnare av årets Ordförandepris

Tina Johansson som studerar Service management Retail, har vunnit Svensk Handels Ordförandepris på 50 000 kronor på årets Retail Awards. Priset har som syfte att lyfta fram framstående studenter från landets handelsinriktade kandidatutbildningar. Framgångsrika studieresultat, stort engagemang och ett genuint intresse för handelsbranschen förenar årets tre pristagare som alla spås en lysande karriär inom handeln.
Pristagarna av årets Retail Awards.
Årets pristagare är Fredrika Wiktorin, Tina Johansson och Mia Lindberg.

– Det känns fantastisk kul! Det känns som ett kvitto på att jag gjort bra ifrån mig, säger Tina efter årets prisceremoni i Stockholm.

För att få Ordförandepriset ska studenten vara framgångsrik i sina studier, initiativrik, aktiv och engagerad. Dessutom ska studenten ha ett stort intresse för handel och spås en framgångsrik karriär inom handelssbranschen. Tina har alltid haft ett intresse för service och även jobbat 15 år inom detaljhandeln innan studierna och tror att just hennes erfarenhet av branschen var en av anledningarna till att hon fick priset.

Vad ska du göra nu när du vunnit?

– Jag ska bjuda mina uppsatsmedarbetare på lunch och sedan är det fullt fokus på uppsatsen. Längre än så har jag inte tänkt ännu.

Men hon lägger till att efter att ha minglat med ledare inom branschen under Svensk Handels Retail Awards, så känner hon verkligen att valet av utbildning är helt rätt. Service management har gett mig en bra bas för framtiden och det är det här jag vill jobba med.

Läs mer om Ordförandepriset och de andra pristagarna.

2018-05-21
Forskare mötte turismbranschen till frukost
2018-05-07
Alice Bah Kuhnke besöker Campus Helsingborg