Tre års slit är nästan över

Klockan 12.00 torsdagen den 24 maj var det deadline för examensarbeten. I en strid ström trillade sistaårsstudenter från samtliga kandidatprogram in på institutionen och feststämningen var påtaglig hos många.
Examensarbete
Isak Fors och Johanna Kremer firar att deras examensarbete om rekrytering på bemanningsföretag är klart.

Efter flera veckors hårt arbete var det på torsdagen äntligen dags för institutionens kandidatstudenter att lämna in sina examensarbeten. Det blev många foton, filmer, boomerangs, high fives och till och med en ljuständningsceremoni!

Uppsatsinlämningen är ofta ett känslosamt ögonblick där många kramar och fotosessioner blandas med både lättade och nervösa skratt. Studenterna har nu några dagars ledighet innan det är dags att seminariebehandla uppsatsen. I år ligger seminarierna den 31 maj och den 1 juni, och då ska studenterna både försvara sin egen uppsats och opponera på någon annans. Först efteråt får de veta om uppsatsen blivit godkänd och vilket betyg den i så fall tilldelas.

Den 5 juni anordnas avslutningsceremoni på Helsingborgs Arena för alla avgående kandidatstudenter och sedan väntar arbetslivet, vidare studier på masterprogram, resor eller annat.

Examensarbete
Frida och Josefin Andersson har skrivit om logistikens betydelse för aktörer i ett citylogistikprojekt.

Examensarbete
Jakob Berglund och Dennis Sahlström lämnar in sitt examensarbete.

Examensarbete
Emelie Sjöströms och Julia Nordgårds examensarbete handlar om hierarkier inom sjukvården.

Examensarbete
Madeleine Östgren och Michelle Hildebrandsson lämnar in sitt examensarbete som handlar om att byta affärssystem.

Examensarbete
John Cook och Emil Ahlqvist hade en ljuständningsceremoni innan de lämnade in sin uppsats om Söderåsens nationalpark.

Examensarbete
Handledaren Fredrik Nilsson tar en sista titt på examensarbetet...

Examensarbete
...innan det är dags för Elin Mathiasson och LIsa Rigby att lämna in.

Examensarbete
Monique Feikes de Groot och Olivia Thell har skrivit om mångfaldens utmaningar.

Examensarbete
Ellen Berglund och Amanda Olssons examensarbete handlar om hur konsumenter och omnikanala detaljhandelsföretag påverkar varandra.

Examensarbete
Ännu fler glada studenter som lämnar in sina examensarbeten!

Examensarbete
Lisa Andersson och Katrin Bengtsson har undersökt hur e-handelsföretag ser på "Last Mile" och värdeskapande.

Examensarbete
Fler studenter som lämnar in, bland annat Rasmus Landin och Fredrika Furuholm som skrivit om platsutveckling.

Examensarbete
Sandra Elofsson och Ruth Lingegård fokuserade på kontorsmiljöer i sitt examensarbete.

Examensarbete
Olle Fransson får sällskap när han ska lämna in det examensarbete han skrivit tillsammans med Jakob Ivarsson.

Examensarbete
Rebecca Wetterberg och Klara Axesol Thunberg har skrivit om negativt maktutövande i sitt examensarbete.

Examensarbete
Malcolm Thorburn lämnar in arbetet han skrivit tillsammans med Alfred Tibblin om ledarskap inom primärvården.

Ida Axelsson och Emelie Karlsson har studerat begreppet Employer Branding.

Examensarbete
Isabel Holmqvist och Nora Johnsson gör en high-five för sitt färdiga examensarbete om AirBnB i Dubrovnik, Kroatien.

Examensarbete
Malin Westerberg och Emma Dahlgren har i sitt examensarbete fokuserat på kundlojalitet.

Där satt den!

2018-06-19
Carina Sjöholm får stipendium för forskning om skånsk kultur
2018-06-13