Victoria Brodd vinnare av årets Ordförandepris

Svensk Handel har utsett vinnarna av årets ordförandepris och en utav de två vinnarna är Victoria Brodd, som just nu läser sista terminen på Service management med inriktning Retail. Priset syftar till att lyfta fram framstående studenter från landets handelsinriktade universitets- och högskoleutbildningar.
Ordförandepriset
Tove Karlén och Victoria Brodd, årets vinnare av Ordförandepriset. Bild från Svensk Handel.

Motivering från Svensk Handel:

Victoria Brodd har erhållit betyget väl godkänd i nästan alla kurser under sin utbildning vid Retailprogrammet vid Lunds universitet. Detta trots ambitiösa praktikplatser inom retail vid sidan av studierna.

Under utbildningen har Victoria alltmer intresserat sig för digitaliseringen och särskilt hur konsumenterna förändras med denna. Victoria har även varit engagerad i Retailprogrammets utveckling genom utbildningsutskottet, kursplanegruppen och institutionsstyrelsen. Victoria spås en lysande framtid inom handeln.

I sitt examensarbete studerar Victoria hur vissa butiker med hjälp av digitalisering nu vänder åter till stadskärnorna. Efter examen i juni siktar Victoria på att arbeta med att utveckla digital marknadsföring i den svenska modebranschen.

Victoria spås en lysande framtid inom handeln.

Ordförandepriset delas varje år ut i samband med Svensk Handels årsstämma i syfte att premiera framstående studenter från landets handelsinriktade universitets- och högskoleutbildningar.

Läs mer om utmärkelsen hos Svensk Handel.