Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Avslutningsceremoni kandidatprogrammen 2021

Avslutningsceremoni

Under tisdagen den 8 juni firades årets avgångsstudenter med en traditionsenlig avslutningsceremoni. Omständigheterna tillät inte den vanliga ceremonin som brukar gå av stapeln på Helsingborg Arena, utan blev istället digitalt på zoom. Till ceremonin var både studenter och anhöriga inbjudna och tillsammans med personal från institutionen var det dags att sätta punkt för tre års studier. Ceremonin innehöll tal, stipendieutdelning, applåder och jubel.

Avslutningsceremonin anordnades med hjälp av studentföreningen Agora, för alla kandidatstudenter från Institutionen för service management och tjänstevetenskap. I år tar ca 180 studenter examen från kandidatprogrammet i service management och kandidatprogrammet i logistics service management. Studenterna fick inför ceremonin hemskickat en penna av Lunds universitetet, som symbol för den kunskap de tillägnat sig under tre års studier.

Konferencier var Annika Permevik, studievägledare och internationell koordinator på institutionen. Prefekt Mattias Wengelin och programansvarig Mikael Bergmasth höll tal, liksom inriktningsansvarig för logistik Mats Johnsson.

Under ceremonin delades även årets stipendier för bästa examensarbete ut av olika samarbetspartners. Läs mer om vilka som fick stipendium och se foton på stipendiaterna här.

Ceremonin avslutades med avgångstalare för studenterna, Emelie Östbring, och efter en gemensam skål tog Agora över sändningen för tävlingar och annat med studenterna.

Stort grattis till alla studenter! Vi är övertygade om att ni alla går en strålande framtid till mötes med jobb eller fortsatta studier!

Annika
Annika Permevik var konferencier för årets avslutningsceremoni.
Mattias
Prefekt Mattias Wengelin höll tal till studenterna och pratade om hur deras studietid innehållit både ljusa och även mörkare stunder.
Mats
Inriktningsansvarig för logistik, Mats Johnsson, uppmanade i sitt tal studenterna till att hålla kontakten med oss på institutionen och berätta om viktiga händelser i livet.
Emelie
Studenternas avgångstalare Emilie Östbring höll sitt tal på länk. Emelie har läst service management med inriktning turism och hotell.
avslutning
Både studenter, anhöriga och personal var med på den digitala ceremonin och många valde att titta på sändningen i mindre grupper.