Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Chefers ohälsa – ett accelererande problem

Människor i arbetet

Chefers ohälsa är i dag ett accelererande problem. Sjukskrivningstalen för chefer ökar stadigt, inte minst för psykisk ohälsa. Hur kan detta fångas upp och hanteras av organisationer?

Arbetar du som chef eller med ledarskap inom välfärden? Ta del av seminariet den 6 oktober då forskarna Johan Alvehus och Ulrika Westrup presenterar preliminära resultat från en studie som syftar till att bidra till ökad kunskap kring hållbart chefskap och chefers arbetsmiljö i Helsingborgs stad.

- Under seminariet kommer vi framför allt fokusera på vad som uppfattas som ohälsa av chefer och diskutera hur processer i organisationen kan bidra till att kartlägga, förebygga och åtgärda chefers ohälsa, berättar Johan Alvehus och Ulrika Westrup vid Institutionen för service management och tjänstevetenskap, Lunds universitet. 

Studien är ett samarbete mellan Helsingborgs stad och Centrum för ledning av offentliga organisationer (CLOO) vid Lunds universitet.

Anmäl dig till seminariet senast 29 september här: https://simplesignup.se/event/194840