Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digitala upplevelser på museer diskuteras i nytt poddavsnitt

Poddavsnitt
Katja Lindqvist, Thibault Geraudie och Marcio Filho

Nu finns ett nytt avsnitt av podden Culture and Creativity management. Det andra avsnittet i poddserien fokuserar på digitala upplevelser på museer.

Under sommaren 2021 erbjöd ett museum i malmö en VR-upplevelse av belägringen av staden 1677. Denna upplevelse var en del av en masteruppsats skriven av Thibault Geraudie och Marcio Filho från Masterprogrammet i service management (Turism), och i podden berättar de  för Katja Lindqvist om projektet och deras  nuvarande planer på att utveckla det till ett företag.

Lyssna på det nya avsnittet här: https://soundcloud.com/crocus_lu