Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

En levande landsbygd efter corona - så når vi dit

levande landsbygd

En hub i den gamla brandstationen? Samverkan mellan verksamheter på landet? Gemensamma kontor för bybor eller foodtrucks på landet? Pandemin har satt ökat fokus på behovet av sociala samlings- och mötesplatser för dem som jobbar hemma. Hur når vi dit? Och vad vet vi idag? Under Framtidsveckan på Lunds universitet kan du ta del av Michael Johanssons samtal om dessa frågor.

Seminarium under framtidsveckan

19 oktober 13.00-14.00

Samtalet sker på E7, Campus Helsingborg och online.

Det här samtalet vänder sig till dig som arbetar hemma och som är intresserad av destinationsutveckling av din hemort. 

Det vänder sig också till dig som arbetar med stadsutveckling och regional planering.

 

Medverkande

  • Michael Johansson, forskare vid Institutionen för service management och tjänstevetenskap, från Campus Helsingborg, Lunds universitet.

Anmälan

 

Framtidsveckan

Evenemanget är en del av Framtidsveckan 18-24 oktober 2021 vid Lunds universitet. Se hela veckans program här – lu.se/framtidsveckan.