Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Minnen för livet under efterlängtad doktorspromotion

Josefine Östrup Backe och Malin Andersson
Josefine Östrup Backe och Malin Andersson under doktorspromotionen fredagen 6 maj.

Fredagen 6 maj ägde universitetets stora högtid, doktorspromotionen, rum. Sammanlagt promoverades 300 doktorer. Två utav dessa var Malin Andersson och Josefine Östrup Backe som båda doktorerade i tjänstevetenskap före pandemins utbrott.

Det speciella med promotionen den 6 maj är att den är extrainsatt för de 300 doktorer som inte kunnat delta i en fysisk doktorspromotion 2020 och valt att inte delta i den digitala doktorspromotionen 2021. 

För Malin Andersson blev promotionen en dag fylld av fina minnen, högtidlighet och kollegialitet.  
- Något jag tar med mig extra är talen från seniorer, det kommer att inspirera mitt arbete framöver.

Även Josefine Östrup Backes promovering hade skjutits upp på grund av pandemin och instämmer att det var en fantastisk dag som var högtidlig, exceptionell och ett minne för livet. 
- Disputationen kändes ganska långt bort, men det var nog någon gång under ceremonin i domkyrkan som jag tror det sjönk in ’på riktigt’ vad man egentligen åstadkommit.

Se bilder från doktorspromotionen 6 maj (flickr.com)