Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Våra studievägledare berättar om de reviderade kandidatprogrammen

Students

Ändrad behörighet, programupplägg, praktikmöjligheter och utlandsstudier - hösten 2021 startar det reviderade kandidatprogrammet i service management och logistics service management. Men vad innebär det rent konkret? Våra studievägledare svarar på dina frågor!

Vad innebär de reviderade programmen rent konkret för dig som är sugen på att studera service management eller logistics? För dig som ska söka till våra utbildningar och har frågor om inriktning, behörighet, praktikmöjligheter, utlandsstudier och utbildningarnas nya upplägg – ta del av svaren från våra studievägledare i Frågor & Svar-artikeln som du hittar här (länk).