Erika Andersson Cederholm

Erika Andersson Cederholm

Bed, Breakfast and Friendship: Intimacy and Distance in Small-scale Hospitality Businesses

• Erika Andersson Cederholm
  • Johan Hultman

Avdelning/ar

• Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Culture Unbound. Journal of Current Cultural Research

Volym

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Linköping University Electronic Press

• Cultural Studies

Nyckelord

• hospitality
  • intimacy
  • distance
  • performativity
  • boundary work
  • lifestyle entrepreneurs

Projekt

• Den kommersiella vänskapens pris - sociala förhandlingar om värde i upplevelseekonomin

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISSN: 2000-1525