Öppet hus på Campus Helsingborg

Mässa
Varmt välkommen till årets Öppet hus på Campus Helsingborg onsdagen den 14 mars!

Du kommer att träffa studentrepresentanter från alla utbildningsprogram på Campus Helsingborg. Dessutom får du möjlighet att prata med studievägledare som kan svara på frågor om behörighet, antagning och hur du kan gå tillväga när du väljer utbildning.

Här hittar du programmet för Öppet hus!

Liten utbildningsmässa

På Öppet hus har du möjlighet att prata med studenter och studievägledare från våra olika program och kurser. Du kommer att träffa våra medarbetare som arbetar med studentservice och pedagogiskt stöd för studenter. På plats finns också bostadssamordnare från Helsingborgs stad och studenter som kan berätta mer om studentlivet i Helsingborg.

Hitta hit

Om du kommer med tåg, båt eller buss till Helsingborg stiger du av på centralstationen "Knutpunkten". Härifrån tar det 5 minuter att gå till Campus Helsingborg. Kommer du med bil hittar du enklast genom att ta södra infarten till Helsingborg och följa skyltningen mot "Universitet".

Universitetsplatsen 2
252 25 Helsingborg