Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Forskningsgrupper

Vid Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Institutionens forskare organiserar sig ofta i större forskningsgrupper med gemensamma teman. Vid institutionen för service management och tjänstevetenskap bedrivs en bred tvärvetenskaplig forskning som grundlagts i ett nära samarbete mellan områden som företagsekonomi, etnologi kulturgeografi, sociologi och historia. 

H+ Helsingborgs stadsförnyelseprojekt

 

Institutionens vetenskapliga bredd kommer till uttryck i flera större projekt och vår forskning tar sin utgångspunkt i teoribildningar kring exempelvis practice, ANT, narrativ, interaktion, intersektionalitet, diskursanalys. Vi studerar fenomen som shopping, välfärd, avfall, turismupplevelser, livsstilsentreprenörer, chefsskap, kulturarv, platsutveckling, kollektivtrafik, hållbar fiske- och kustutveckling etc. En del av vår forskning fokuserar även de pågående förändringar som sker i vår omedelbara närhet som exempelvis Helsingborgs stadsförnyelseprojekt H+.