Johansson

Michael Johansson

Forskare

Johansson

Waterborne mobility service in sustainable regional planning : A holistic study approach for new mobility services in North Western Skåne, Sweden

Vattenburen Mobilitet som en transportservice inom hållbar samhällsplanering : En holistisk studie för nya mobilitetskoncept i Skåne

• Michael Johansson

Avdelning/ar

• Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Publiceringsår

2020-12-01

Dokumenttyp

Rapport

Förlag

Department of service management and service studies, Lund university

• Social Sciences Interdisciplinary

Nyckelord