Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samverkan

Med Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Vi välkomnar nytänkande och samarbeten utanför traditionella mönster. Samverkan med företag och organisationer inom servicebranschen är en integrerad del i vår utbildning och vår forskning. Vi söker kontinuerligt efter nya samarbeten som kan hjälpa oss att förbättra innehållet i vår utbildning och höja kvalitén i vår forskning.

Institutionen har ett nära och omfattande samarbete med både föreningar, näringsliv, offentlig sektor, tidigare studenter och andra verksamheter inom servicebranschen. Samarbetet med omvärlden utgör en viktig plattform för kvalitetssäkring av både utbildning och forskning.  Kunskapen vi får genom samarbeten hjälper oss att förstå omvärlden samtidigt som vi kan utveckla innehållet i våra utbildningar. Det gör att vi blir bättre på att möta aktuella krav och trender inom servicebranschen.

Våra studenter kommer i kontakt med företag och organisationer via bland annat gästföreläsningar, studiebesök och på Studentkårens arbetsmarknadsdag AGORA-dagen. Representanter från olika företag och organisationer bidrar även regelbundet till våra olika utbildningar med branschkunskap, praktisk problemanknytning, fallstudier och projektarbeten.

Vill du arbeta med oss?

Vill du och ditt företag eller organisation samverka med Institutionen för service management och tjänstevetenskap inom forskning eller utbildning? Kontakta vår samverkanskoordinator.

Söker du efter medarbetare?

Är du arbetsgivare och söker efter nya medarbetare bland våra nuvarande eller tidigare studenter? info [at] ism [dot] lu [dot] se (subject: F%C3%B6rfr%C3%A5gan%20jobbannonsering) (Kontakta oss) eller gå in på Lunds universitets jobb- och karriärportal mycareer.lu.se där du kan annonsera och hitta rätt personal.

 

Campus Helsingborgs entré

 

Samverka med institutionen

Vill du och ditt företag eller organisation samverka med Institutionen för service management och tjänstevetenskap? Kontakta vår samverkanskoordinator Elisabet Johnson.

Epost: elisabet [dot] johnson [at] ism [dot] lu [dot] se

 

Samverka med en forskare

Vill du komma i kontakt med en forskare för ett seminarie eller en föreläsning? Du hittar alla forskare och doktorander här samt alla pågående forskningsprojekt här.