Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Strategiska ledstjärnor

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Arbete på institutionen ska ledas framåt av strategiska ledstjärnor som sammanfattar vad vi redan gör, vad vi ska fortsätta göra och vad vi behöver utveckla.

Uppdraget för Institutionen för service management och tjänstevetenskap är att utbilda och forska för att förstå, problematisera och bidra till utveckling av tjänster och tjänstesamhället. Vår verksamhet är grundad i samhällsveteskapliga metoder och teorier. Kritiska samhällsvetenskapliga perspektiv är av särskild vikt för institutionens utbildning och forskning. Lärare och forskare vid institutionen representerar olika vetenskapliga områden och perspektiv som tillsammans utgör grunden för vår tvärvetenskapliga utbildning och forskning.


På samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats hittar du fakultetsgemensamma anvisningar, blanketter handlingsplaner, riktlinjer och strategier för olika områden.

Övergripande dokument, till exempel strategier och handlingsplaner som gäller för hela Lunds universitet hittar du på universitetets gemensamma medarbetarsidor.

Sidansvarig:

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg