Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Advisory Board

Vi vill på olika sätt säkerställa att både vår utbildning och forskning har en tydlig och aktuell samhällsanknytning. Därför bedriver vi ett kontinuerligt samarbete med representanter från olika aktörer i det omgivande samhället genom vårt Advisory Board.

Advisory Board är ett råd bestående av ledande representanter från organisationer i det omgivande samhället: näringsliv och offentlig verksamhet. Genom Advisory Board vill vi skapa en mötesplats för att lyfta gemensamma frågor, hitta nya samarbeten och ha ett ömsesidigt utbyte. Rådet medverkar bland annat till att säkerställa att innehållet i utbildningen utvecklas i takt med aktuella utmaningar och trender inom branschen och ger oss tillgång till expertis och stöd för att ligga i framkant både vad gäller utbildning och forskning.

Representanter i Advisory Board:


Riad Haddouche
Projektledare, Nowaste Logistics AB

Mats Hallberg
Biträdande förvaltningschef kulturförvaltningen, Helsingborgs stad

Emma Nilsson
Ordförande, Campus Vänner

Annette Melander Berg
Näringslivsdirektör, Helsingborgs stad

Frida Pålsson Werntoft
Director of Passion, Clarion Hotels, Nordic Choice Hotels

Anna Thulin
Operation manager, Feelgood AB

Agneta Simon
Varuhuschef, IKEA helsingborg

Karsten Deppert
Entreprenör och projektledare, Mindpark/E-commerce park/Venture Lab

Louise Ziegler
HR Business Partner, Resurs Bank

Jörgen Fransson
HR direktör, Helsingborgs stad

Benny Thögersen
VD, CoreLog AB