Bramryd

Torleif Bramryd

Seniorprofessor

Bramryd

Particle board based on wood waste material bounded by leftover cakes of rape oil. Part 2: The extractable formaldehyde content and formaldehyde release of particle board.

• Mahmood Hameed
  • Eric Rönnols
  • Torleif Bramryd

Avdelning/ar

• Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Holztechnologie

Volym

Issue

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Institut für Holztechnologie Dresden gemeinnützige GmbH

• Social Sciences Interdisciplinary
  • Environmental Management

Nyckelord

• Extractable formaldehyde, formaldehyde release, particle board, wood waste, cakes of rape oil, rape resin.

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISSN: 0018-3881