Bramryd

Torleif Bramryd

Seniorprofessor

Bramryd

Particleboard based on wood waste material bonded by leftover cakes of rape oil : Part 1. The mechanical and physical properties of particleboard

• Mahmood Hameed
  • Eric Rönnols
  • Torleif Bramryd

Avdelning/ar

• Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Holztechnologie

Volym

Issue

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Institut für Holztechnologie Dresden gemeinnützige GmbH

• Other Social Sciences

Nyckelord

• particleboard, wood waste, leftover caakes of rape, rape resin, Brassica napus L

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISSN: 0018-3881