Service management: Grundkurs, 30 hp

Vill du lära mer om kundrelationer och hur serviceorganisationer och servicesektorn fungerar? Sök då till kursen i Service management: Grundkurs, som ger dig en introduktion till ämnet.

Service management är ett tvärvetenskapligt ämne som ger dig bred kunskap om ekonomi, organisation, marknadsföring och ledarskap i verksamheter där kundrelationer är viktiga.

Du introduceras först i ämnet service management. Utgångspunkten är ett tjänsteperspektiv där kund- och relationsorientering samt värdeskapande utgör grundläggande aspekter av dagens samhälle. Dessutom får du lära dig företagsekonomiska begrepp som behövs för att leda, organisera och styra verksamheter utifrån ett tjänsteperspektiv. Ytterligare syfte är att du ska öka din grundläggande kunskap om gruppers processer och dynamik samt akademiskt förhållningssätt och skrivande.

Efter introduktionen till service management breddas perspektivet. Du kommer att utveckla kunskap och en kritisk hållning som gör det möjligt att analysera den ekonomiska och samhälleliga utveckling som lett fram till servicesektorns starka tillväxt.

Du läser kursen tillsammans med studenterna på första terminen av kandidatprogrammen i service management. Efter avklarad grundkurs finns möjlighet att fortsätta på kandidatprogrammet, i mån av plats.

Ansök till kursen via antagning.se

Sidansvarig: