Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fristående kurser

Prova på att läsa grundkursen i service management under en termin, som ger dig tvärvetenskapliga perspektiv på ekonomi, organisering, marknadsföring och ledarskap i verksamheter där kundrelationer är centrala.
Eller läs en av våra fristående kurser på engelska och lär dig om hur digitaliseringen påverkar serviceorganisationer eller om risk- och krishantering.

Fristående kurser

Kurser som institutionen erbjuder är öppna för studenter som läser andra program vid Lunds universitet eller annat lärosäte, men som önskar bredda sin kompetens genom att läsa en kurs inom service management. Kurser kan även sökas av studenter på institutionens tre kandidatprogram som vill bredda eller fördjupa sin kompetens inom service management genom att läsa fristående kurser.

Vissa av de fristående kurserna erbjuds på engelska vilket ger utbytesstudenter möjlighet att läsa kurser vid institutionen.

Alla kurser ges på Campus Helsingborg.