Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Grundkurs i service management

Fristående kurs 30 hp

Tycker du att service managementprogrammet låter spännande? Men osäker om du vill hoppa på ett program? Sök då till grundkursen i service management, som ger dig en introduktion till ämnet.

 

grundkurs

Service management är ett tvärvetenskapligt ämne som ger dig bred kunskap om ekonomi, organisation, marknadsföring och ledarskap i verksamheter där kundrelationer är viktiga.

Du läser kursen tillsammans med studenterna på första terminen av kandidatprogrammen i service management. Efter avklarad grundkurs finns möjlighet att fortsätta på kandidatprogrammet, i mån av plats.

Läs mer och ansök till kursen!