Kandidatprogram i logistics service management, 180 hp

Vill du arbeta med logistik och tjänsteutveckling, det vill säga att utveckla innovativa och effektiva logistiklösningar som sätter kunden och service i centrum?
Programmet ges av Institutionen för service management och tjänstevetenskap i samarbete med Lunds Tekniska Högskola, LTH. Du läser kurser inom både service management och logistik som tillsammans ger dig en unik kunskapsprofil.

Service management är ett tvärvetenskapligt ämne som ger dig bred kunskap om organisation, ekonomi, marknadsföring och ledarskap i organisationer där tjänster och service är viktiga.

Under termin 5 finns möjlighet till utlandsstudier.

Läs mer om programmet:

genrebild

Logistics Service Management

Sidansvarig:

Behörigheter

Förkunskapskrav
Grundläggande behörighet samt Matematik C och Samhällskunskap A alternativt Matematik 3b eller 3c och Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2.
Områdesbehörighet 4 (pdf)

Veronica Åberg

Studievägledare för kandidatprogrammen Logistics service management och Equality and diversity management

Epost: studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se