Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kontakt med näringslivet

Institutionen har ett nära och omfattande samarbete med ledande företag och organisationer inom service- och logistikbranschen. Detta syns bland annat genom gästföreläsare, casearbeten och studiebesök.

CeLIT

Ett aktivt företagsnätverk med 35 organisationer och företag vars huvudintresse är logistik, IT och försörjningskedjors effektivitet. Varje år anordnar CeLIT ett antal frukostträffar och studiebesök, där det finns möjlighet att under trevliga former stärka ditt nätverk och skaffa värdefulla kontakter inom logistikbranschen.

 

ReLOG

Forskningsplattformen ReLog är ett starkt integrerat samarbete mellan Familjen Helsingborg, Campus Helsingborg (Lunds Universitet), och regionens näringsliv. Ambitionen och målet är att:

  • Bidra till kunskapsutvecklingen, och bredare rekryteringsbas för näringslivet i staden genom en praktiskt orienterad forskning kopplad till mastersutbildningen Service Management, inriktning Logistics.
  • Inspirera till  nya innovativa logistiklösningar för etablerade företag och för uppstart av nya logistikföretag och nya logistiktjänster.
  • Utbilda studenter för att stärka handelns och övriga branschers kompetens i logistikområdet, och på så sätt bidra till näringens tillväxt i regionen.
  • Forskningsresultaten blir en aktiv del i utbildningarnas innehåll, så att senaste forskningen påverkar utbildningens utformning.

 

 

Sidansvarig:

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg