Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Möt oss digitalt

Funderar du på att söka någon av våra utbildningar? Då är det naturligt att du har många frågor. Vi har svaren! och finns här - digitalt - för att berätta mer.

Studentambassadör Julia

Sneak Peek - live på @servicemanagement

Alla som har sökt till våra program och kurser välkomnas att delta i vårt digitala event Sneak Peek. Det äger rum den 26 maj på vårt instagramkonto @servicemanagement.

Ställ frågor till studenter

  • Våra studentambassadörer vill gärna ge sin bild av hur det är studera hos oss. Hör vad de tycker är det bästa med sin utbildning och kontakta dem via denna sida: Studenter berättar
  • På Instagram kan du även komma i kontakt med våra studenter, det är studenter som sköter kontot och hanterar frågor. Följ oss gärna @servicemanagement.
  • På vår blogg skriver studenten Emma om sin vardag, och svarar gärna på frågor!  Besök servicemanagement.blogg.lu.se

Träffa oss digitalt

Är ni flera som vill veta mer om våra utbildningar? Boka gärna ett möte via webben (webbinarie) där våra studenter kan berätta mer om utbildningarna och svara på frågor. julia [dot] luttrup [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta Julia Luttrup)

Studievägledning

Våra studievägledare Annika Permevik och Veronica Åberg finns tillgängliga för att svara på frågor, boka gärna in ett möte via telefon eller webb. studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta en studievägledare)

Service management på turné

Under början av 2020 besökte vi flera skolor i Skåne. Våra studentambassadörer berättade om våra utbildningar, jobbmöjligheter, utlandsstudier, hur studentlivet fungerar, hur du skaffar boende och besvarade alla  frågor och funderingar! På grund av rådande omständigheter är gymnasiebesök och öppet hus inställt denna våren.

NTI gymnasiet, Helsingborg - 14 februari

Framtidsmässa Helsingborg - 25 februari

Jensen Gymnasium, Helsingborg -  28 februari

Jensen Gymnasium, Lund - 2 mars

Katedralskolan, Lund - 4 mars

Lars Erik-Larsson-gymnasiet, Lund - 4 mars

Sidansvarig:

Kontakt

studievägledare

Annika Permevik & Veronica Åberg
Studievägledare
Epost: studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 77 / 042-35 66 22

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg