Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

AlumnISM

Professionellt och socialt nätverk

AlumnISM är ett nystartat professionellt och socialt nätverk på Institutionen för service management och tjänstevetenskap och riktar sig till alla som har studerat vid vår institution.

Genom AlumnISM vill vi fortsätta hålla kontakten med våra tidigare studenter och följa hur det går med jobb eller fortsatta studier. Vi vill även skapa ett forum där tidigare studenter kan fortsätta hålla kontakten med varandra och utnyttja det nätverk som skapas under studietiden.

Detta får du när du går med i AlumnISM:

  • Inbjudan till evenemang
  • Nyhetsbrev med exempelvis: arbetslivsrelaterad information, aktuell forskning m.m. (startar 2020)
  • Inbjudan att delta i alumnundersökning
  • Möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter som gästföreläsare eller genom alumnporträtt.

Anmäl dig på denna sida: www.ism.lu.se/form/anmal-dig-till-alumnism

Kontaktinformation

Carina Carlsson
Programadministratör & samverkanskoordinator
Epost: carina [dot] carlsson [at] ism [dot] lu [dot] se
Telefon: 042-35 66 49