Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Föreningar och nätverk

Här hittar du en lista på olika företagarföreningar och nätverk som du efter examen kan ha användning för i din framtida karriär. Skriv till info@ism.lu.se om du tycker någon förening borde stå med.

Alumniföreningen Service Management

Alumniföreningen är ett kollegialt och professionellt nätverk mellan personer som avlagt examen i Service Management


Lunds universitets alumninätverk

Alumnnätverket är ett professionellt och socialt nätverk för alla som har läst vid Lunds universitet. Alumnnätverket ska vara en resurs för dig i din karriär men även hjälpa dig att behålla dina kontakter från studietiden och utveckla nya.


Mindpark

Bredvid Campus ligger Mindpark, en plats där entreprenörer, studenter och företag möts. Förutom mötes- och konferenslokaler består Mindpark även av ett kontorshotell och ett kafé.


Student Network 

På Mindpark finns också Student Network som erbjuder kvalificerade extrajobb, seminarier och nätverksträffar. Företaget drivs dessutom av en före detta student från Service management.


Marknadsföreningen i Helsingborg

MiH är södra Sveriges största nätverk för personer som är intresserade av marknadsfrågor, trender och tendenser. Föreningen har som mål är att lyfta frågor kring entreprenörskap. Här kan du som nyutexaminerad och som student knyta kontakter med näringslivet.


Andra företagarföreningar och nätverk

 

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg