Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Masterprogram i service management

Masterprogrammet i service management är en unik utbildning för dig som vill läsa en branschnära ledarskapsutbildning med stark forskningsanknytning.

Samhällets behov av kvalificerade och driftiga ledare inom tjänstenära verksamheter växer. Med hjälp av engagerade ledare med kunskaper inom tjänster och service kan företag utveckla sin konkurrenskraft. I programmet förenas djup ämneskunskap och ett vetenskapligt förhållningssätt med breddade perspektiv och omvärldsanknytning.

Plugga med studenter från hela världen

Undervisningen på programmet sker på engelska och vi antar studenter från hela världen. Under hösten 2019 startade ca 90 studenter på masterprogrammet. 

När du söker till Masterprogrammet i service management väljer du en av fem inriktningar:

Läs mer om programmet på vår engelskspråkiga webbplats (länk)

Studenter

 

Studievägledning masterprogram

Britta Persson

Britta Persson
Masterkoordinator

Epost:master [at] ism [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 97

Kontakta mig gärna! Boka in ett digitalt möte eller skicka dina frågor via mejl.

Förkunskapskrav

Examen på grundnivå som omfattar minst 180 högskolepoäng eller motsvarande, varav minst 90 hp inom samhällsvetenskap, företagsekonomi eller motsvarande. För inriktningen Culture and Creativity management gäller minst 90 hp inom samhällsvetenskap, företagsekonomi eller humaniora. Du ska också skriva ett "letter of intent" på engelska, ca 1 A4-sida, med motivering till varför du vill läsa programmet.

Läs mer om hur du gör din ansökan på www.universityadmissions.se. Programmet startar varje hösttermin.