Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studieinformation

INFORMATION TILL DIG SOM ÄR NUVARANDE STUDENT

Du hittar numera den mesta informationen om dina studier på studentytan på Canvas "Student vid Service Management". Du har tillgång till den ytan om du är registrerad student på våra program eller kurser.

Information om coronaviruset/Covid-19

Lunds universitet följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset/covid-19. För att kunna säkra en trygg arbets- och studieplats för arbetstagare och studenter fattar universitetet löpande beslut baserade på aktuella rekommendationer från ansvariga myndigheter.

Digital vårtermin 2021

Skärpta restriktioner gäller tills vidare

Lunds universitets rektor beslöt den 18 januari att all verksamhet som inte är nödvändig att genomföra med närvaro i universitetets lokaler ska genomföras digitalt. Alla studenter vid Lunds universitet uppmanas att som utgångspunkt studera hemifrån tills vidare. 

På grund av den rådande smittspridningen av covid-19 genomförs undervisningen just nu främst med hjälp av digitala verktyg (online). 

Undervisning och examination
All undervisning och examination ska tills vidare genomföras digitalt utan fysisk närvaro i fakultetens lokaler. 

Studieplatser och studiemiljöer

Fakultetens bibliotek på Campus Helsingborg tillhandahåller också ett begränsat antal studieplatser och datorarbetsplatser för studenter i behov av dessa.

Fakultetens bibliotek

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek, Campus Helsingborg - ch.lu.se/bibliotek

Läs mer

Nya skärpta nationella råd – krisinformation.se

Om allas ansvar att förhindra smitta – Folkhälsomyndighetens webbplats

Mer information om vad som gäller kring coronaviruset/Covid-19 för dig som student vid LU - Lunds Universitets webbplats.