Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Arbeta som studentambassadör

REPRESENTERA DIN UTBILDNING!
Tycker du om att inspirera, informera och träffa nya människor? Trivs du på din utbildning och vill berätta för andra om vad du läser? 

Studenterna Nora och Malcolm arbetar på Öppet hus

Att arbeta som studentambassadör innebär ett stort ansvar. Du är inte bara representant för din utbildning utan för hela universitetet. Det är du som kommer att ge branschrepresentanter information om programmet och gymnasieelever en bild och ett ansikte för programmen vid Lunds universitet och Campus Helsingborg. 

Som studentambassadör medverkar du på bland annat branschmässor, karriärdagar, utbildningsmässor och öppna hus där du möter och knyter kontakt med potentiella studenter och branschfolk.

Ambassadör på sociala medier

Du kan också bli en ambassadör online! Institutionen behöver studentambassadörer till Instagram, Snapchat och Studentbloggen. Som onlineambassadör får du 125 kr per post för upp till fyra inlägg per månad.

Bli en hemvändare

Du kan även delta i vårt Hemvändarprojekt då du får resan "hem" betald. Då åker du tillbaka till din gamla gymnasieskola (eller en annan gymnasieskola) och berättar om din utbildning. Du kan till exempel delta i skolans informationsmässa om utbildningar eller så kan du höra om det går bra om du besöker en eller flera klasser och informerar. Material får du från oss men du måste själv kontakta skolan. 

Har du haft ett uppdrag som ambassadör?

Som ambassadör får du 125 kr per timme när du är ute på uppdrag. Här kan du ladda ned arvodesblanketten som du mejlar eller lämnar i kommunikatörens fack.

 

 

 

Sidansvarig:

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg