Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Extrainsatta provtillfällen

​Det ges nu ytterligare möjligheter att skriva proven på kurserna KSMC31 Organisation och Marknadsföring samt KSMB32/LSMB12 Redovisning och ekonomistyrning under uppsamlingsperioden i augusti 2018.

Följande datum gäller:

  • 18/8 (kl.9-14): Prov – Ekonomistyrning (KSMB32/LSMB12)        
  • 22/8 (kl.9-13): Prov – Organisation och marknadsföring (KSMC31)     
  • 24/8 (kl.9-14): Prov - Redovisning (KSMB32/LSMB12)    

Anmälan via Studentportalen senast en vecka innan. Gå in där och välj Ladok och sedan Ladok 3. Om du ska anmäla dig till ett omprov eller uppsamlingsprov för en kurs som du läst en tidigare läsperiod, så ser du kursen under oavslutade kurser, längst till höger. Klicka på kursen. Sedan klickar du på resultat ganska långt ner. Scrolla ner på sidan och längre ner ska du kunna se anmälningstillfället för omprovet eller uppsamlingsprovet och du kan där klicka på anmälningsknappen.

(Om du ska anmäla dig till ett omprov/uppsamlingsprov för en kurs som du går just nu, så ser du kursen under aktuella kurser och där ska det finnas en länk till omprovstillfället, klicka där för att sedan kunna anmäla dig.)

Vid problem kontakta carina [dot] carlsson [at] ism [dot] lu [dot] se.

Vi är medvetna om att ett av proven är på samma dag som ett annat prov (18/8 ges även uppsamlingsprovet i kvantitativ metod) men vi har tyvärr inte möjlighet att ändra på det. Här får ni som eventuellt påverkas av det prioritera vilket prov ni väljer att skriva.

Kontakta gärna studievägledningen (studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se) om ni har frågor kring behörighet eller annat som rör studierna. Studievägledarna är på plats till och med den 12 juli och sedan tillbaka den 13 augusti.

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg