Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Uppsamlingsprov augusti

Från den 18 augusti till och med den 27 augusti 2018 hålls de inplanerade uppsamlingsproven för vårens kurser samt extrainsatta prov från höstens kurser.

Vid uppsamlingsproven sker ibland salsbyten nära inpå provet. Om det sker skickas alltid ett mail till samtliga anmälda.

Här hittar du:
Schema för uppsamlingsprov
Extrainsatta provtillfällen
 

Anmälan via Studentportalen senast en vecka innan. Gå in där och välj Ladok och sedan Ladok 3. Om du ska anmäla dig till ett omprov eller uppsamlingsprov för en kurs som du läst en tidigare läsperiod, så ser du kursen under oavslutade kurser, längst till höger. Klicka på kursen. Sedan klickar du på resultat ganska långt ner. Scrolla ner på sidan och längre ner ska du kunna se anmälningstillfället för omprovet eller uppsamlingsprovet och du kan där klicka på anmälningsknappen.

(Om du ska anmäla dig till ett omprov/uppsamlingsprov för en kurs som du går just nu, så ser du kursen under aktuella kurser och där ska det finnas en länk till omprovstillfället, klicka där för att sedan kunna anmäla dig.)

Vid problem kontakta carina [dot] carlsson [at] ism [dot] lu [dot] se.

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg