Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utlämning av prov och arbeten

Öppettider

Prov hämtas ut i Campus reception (entréplan) under deras öppettider:

Mån - Tors: 08.00 - 16.30
Fred: 08.00 - 15.30

Uthämtning

Eget prov/arbete

Det krävs alltid giltig fotolegitimation när du hämtar ut ett prov. Har du ingen legitimation får du endast titta på provet och hämta ut det en annan dag. Är det ett grupparbete räcker det med att en student från gruppen legitimerar sig och hämtar ut arbetet.

Någon annans prov

Kan du inte själv hämta ut ett prov så är det enklast att mejla en fullmakt till reception [at] ch [dot] lu [dot] se. Fullmakten ska innehålla ditt namn och personnummer, kurskod och eventuellt delprovsnamn. Det ska även stå vem som ska hämta ut provet istället för dig (denne måste kunna visa sin legetimation vid uthämtning). Mejlet ska skickas från ditt studentkonto.

Ex-prov / kopiering av gamla prov

Alla prov som inte har hämtats ut är offentliga handlingar. Det innebär att vem som helst kan be att få titta på någon annans prov och till exempel se hur svar från tidigare års tentor sett ut.

Är provet på 9 sidor eller färre så kostar det inget att få en kopia. Finns inga färdiga kopior så får du vänta för att få en kopia. Om provet är på 10 sidor så kostar det 50 kr, därefter så kostar varje extra sida 20 kr. För alla prov som medför en kostnad måste du göra en beställning.  När du gör beställningen kommer vi överens om när kopia kommer att vara klar för avhämtning i receptionen, där betalning sker.

Alla papperskopior som görs är anonymiserade. Det är tillåtet att fotografera prov. Vid fotografering så syns namn och personnummer.

Gallring

Efter två år sorteras prov, arbeten och kvittenser bort.