Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

International College of Management, Sydney

Australien
International College of Management (ICMS) ligger i utkanten av Sydney i förorten Manly precis vid havet. På ICMS studerar 1200 studenter främst inom business och management.

Sydney
ICMS, Sydney

ICMS
Manly Beach


Varje år har institutionen ett visst antal utbytesplatser, som ingår i den gemensamma utlysningen vid LU. Platserna vid ICMS är enbart till för studenterna som läser vid något av institutionens tre kandidatprogram. En plats som utbytesstudent vid ICMS innebär, precis som vid alla utbytesavtal, att du inte betalar någon terminsavgift och att du är försäkrad genom LU.

Det finns också ett samarbete mellan Institutionen för service management och tjänstevetenskap och ICMS för att söka studier på egen hand, där studenter från vår institution får 10% rabatt på terminsavgiften. Om du vill ansöka till en sk "Study Abroad" termin, kontakta den internationella koordinatorn på institutionen, som hjälper dig med dokument, kursval och ansökan till ICMS. 

Sidansvarig:

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg