Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Tartu universitet, Estland

Pärnu College
Sedan 2010 har Institutionen för Service management och tjänstevetenskap haft utbytesavtal med Pärnu College. Pärnu College är en del av Tartu universitet som grundades 1632 av den svenske kungen Gustaf Adolf.
Pärnu med 45 000 invånare är en stad som ligger vid Östersjökusten med milslånga sandstränder och nära till naturreservat. Avståndet mellan Pärnu och Tartu är cirka 180 kilometer.

Pärnu

Som utbytesstudent har du möjlighet att välja kurser från antingen Pärnu College eller från universitetet i Tartu. I Tartu kan kurser på Faculty of Economics and Business Administartion passa för studenter på Service management medan de som läser Equality and diversity management dessutom kan hitta kurser på Faculty of Social Sciences and Education.

Vanligen får vi skicka två studenter varje höst till Pärnu. Eftersom det är ett Erasmusavtal kan studenter som får en plats här räkna med att få Erasmusstipendium.

Sidansvarig:

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg