Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Supplemental Instruction

Extra hjälp med studier utöver föreläsningarna
SI står för Supplemental Instructions och vi som håller i diskussionsträffarna har läst kursen tidigare och studerar nu vårt andra år på Service management.

Syftet med träffarna är att du som student, genom diskussionsövningar, ska få djupare kunskap och bättre förståelse för vad du studerar. Genom vårt arbete vill vi motivera dig och att du ska känna ett stöd i ditt lärande. Vi som andra års-studenter visar också på att det är möjligt att klara studierna vilket inger ett stort förtroende. Vi är bollplank, vi är objektiva, vi har erfarenheter och vi ger nya infallsvinklar. Vi tror även stenhårt på att SI är en viktig hjälp för att du ska kunna åstadkomma goda resultat på utbildningen.
 
Träffarna sker på campus där vi bokat en sal. Vi uppskattar att vi kommer hålla ca en träff varannan vecka, men det är helt utifrån behov och efterfrågan. Hör gärna av dig till oss eller ta reda på när nästa träff är i vår Facebookgrupp.

 

SI-ledare läsåret 17/18
SI-ledare läsåret 17/18. Alexander Liljenberg, Anna Syse, Lin Forsander, Hanna Jeansson, Amanda Hagberg

 

 

 

Sidansvarig:

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg