Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Terminsstart hösten 2020

Information inför höstterminen 2020
Välkommen som ny student hos oss och välkommen tillbaka om du redan är student här!

Terminsstart  2019

Välkommen du som är ny student!

Det finns mycket att hålla reda på i början av en ny termin och många frågor brukar dyka upp. Här hittar du all information du behöver om terminsstarten.

Program

Se tider för introduktion och registrering samt hitta kursplan, litteraturlista och schema för respektive program och fristående kurs.

Fristående kurser

OBS: Ingen akademisk kvart

På grund av covid-19 har vi tills vidare inte akademisk kvart på våra föreläsningar och seminarier. Det är den exakta tid som står på ditt schema som gäller.

Är du redan student hos oss? Välkommen tillbaka!

Sidansvarig:

Antagen eller reserv?

Den 9 juli får du ditt antagningsbesked på "Mina sidor" på antagning.se. Du måste svara senast den 24 juli. Är du reservplacerad tackar du ja till din reservplats.

Den 30 juli får du det andra antagningsbeskedet, inget svarskrav. Om du är reservplacerad ska du avvakta – vi börjar med vår reservantagning efter andra antagningsbeskedet och du kommer att få ett nytt antagningsbesked på "Mina sidor" samt mejl från oss ifall du blir antagen.

Har du frågor om antagning under sommaren – hör av dig i första hand till antagning.se eller Lunds universitets antagningsavdelning.

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Lunds universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 66 20
E-post: info [at] ism [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg