Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Terminsstart hösten 2021

Information inför höstterminen 2021

Välkommen som ny student hos oss och välkommen tillbaka om du redan är student här!

Välkommen du som är ny student!

Det finns mycket att hålla reda på i början av dina studier och många frågor brukar dyka upp. Här hittar du all information du behöver om terminsstarten.

Program

Se tider för introduktion och registrering samt hitta kursplan, litteraturlista och schema för respektive program och fristående kurs.

Fristående kurser

OBS: Ingen akademisk kvart

På grund av covid-19 har vi tills vidare inte akademisk kvart på våra föreläsningar och seminarier. Det är den exakta tid som står på ditt schema som gäller.

____________________________________________________________________
 

Är du redan student hos oss?
Välkommen tillbaka till år 2 eller 3!

 

____________________________________________________________________

 

Master student or exchange student?

 

____________________________________________________________________

 

 

Antagen eller reserv?

Den 16 juli får du ditt antagningsbesked på "Mina sidor" på antagning.se. Du måste svara senast den 23 juli. Är du reservplacerad tackar du ja till din reservplats.

Den 29 juli får du det andra antagningsbeskedet, inget svarskrav. Om du är reservplacerad ska du avvakta – vi börjar med vår reservantagning efter andra antagningsbeskedet och du kommer att få ett nytt antagningsbesked på "Mina sidor" samt mejl från oss ifall du blir antagen.

Har du frågor om antagning under sommaren – hör av dig i första hand till antagning.se eller Lunds universitets antagningsavdelning.